Förföljande affärskontakter och ballongtricket

Lysekil - 7 juli


I Lysekil hade vi en jättefin plats, med gott om utrymme för de båda bilarna och tältet, vid trevliga Havets_hus vid strandpromenaden i Lysekil. Det har väl funnits bättre dagar rent vädermässigt. Under dagen var det ganska kallt och blåsigt. Trots det inte fullt så goda vädret var det dock gott om folk i rörelse längs strandpromenaden och teamet på plats hade fullt upp med att dela ut godis, blåsa upp ballonger och sälja tidningar. Ballongerna fungerar verkligen som ett bra sätt att dra folk till oss. Det var många som kom fram och sa att de sett ballongerna och undrat vad som var på gång. Vi älskar alla Jennys idé att ta med ballonger. "Ballongtricket" fungerar verkligen.


Det känns som om förlaget får mycket synlighet, bland annat tack vare de fina bilarna och spridandet av ballongerna och allt då i en väldigt positiv anda. Alla som kommer fram är glada och verkar uppskatta våra tidningar och vår turné!


Martina fick ett konkret bevis på hur väl vi syns när en affärskontakt dök upp. Han hade sett bilarna en bit utanför Lysekil och följt efter.... :-)


Idag hittar ni oss i Strömstad.


/Martina, Maggie och Ninni

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0